Ontmoet de coaches

Richard Douma

Hoofd Coach

Richard is sinds 2022 lid van het NN RunningTeam en meervoudig Nederlands Kampioen op verschillende afstanden van de 1500 meter tot en met de 10 kilometer.

Daarnaast is hij ook Nederlands recordhouder op de 5 km (13.27) en 10 km (28.08) en heeft op diverse toernooien gestaan (Europeeskampioenschappen en Wereldkampioenschappen).

Richard is een getalenteerd atleet en heeft veel plezier in het hardlopen en alles dat daarbij komt kijken. Met ruim 13 jaar topsport ervaring wil hij mensen enthousiasmeren en helpen om doelen te realiseren.

Wil je een nieuw PR lopen op de 5km of de marathon, heb je begeleiding nodig in de aanloop naar een hardloopwedstrijd, ben je beginnend hardloper of kom je net uit een blessure? Richard staat graag voor je klaar om jouw doel succesvol te behalen.

Louis Dam

Hoofdcoach

Louis is een enthousiaste coach met ruim 36 jaar trainingservaring in het trainen van topsporters, hardlopers en spelsporters.

Hij is Atletiekunie gecertificeerd en afgestudeerd aan het CIOS in Overveen. Naast het geven van trainingen is hij ook nog altijd fanatiek hardloper en heeft o.a. de JungFrau Marathon in Zwitserland en de 80 kilometer van de Jan Knippenberg Memorial gelopen.

Door zijn kennis, serieus te werk te gaan en een goede portie aan humor is Louis de perfecte coach om begeleiding van te krijgen voor ieder niveau

In ieder persoon schuilt talent