contact

Voor meer informatie over de ons en inschrijvingen, vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. U kunt ons ook bellen of een e-mail sturen, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Be your own hero

Veel gestelde vragen

Met onze ruime ervaring in het training geven, weten we wat hardlopers nodig hebben om goed en fijn te kunnen hardlopen en trainen. Wij willen jou het allerbeste bieden om doelen te behalen, fit te worden en fit te blijven!

Wat leuk! Neem contact met ons op door middel van het contact formulier of stuur een mailtje naar info@doumasport.nl. Je hoort snel van ons!

We luisteren naar je wensen, je niveau en naar je doelen. Daarnaast speelt ook de thuissituatie/privésituatie een belangrijke rol. Stel dat je onregelmatig werkt, een drukke baan hebt of gewoon weinig vrije tijd hebt, dan stemmen we dit samen goed af. Wij gebruiken hiervoor het programma ‘’Trainingpeaks’’dit is een trainingsprogramma waarin we jouw persoonlijk hardloopschema toevoegen, jouw trainingen analyseren en de juiste feedback naar je terugkoppelen.

Geen zorgen we hebben in ons netwerk fysiotherapeuten die aan ons terug kunnen koppelen waar je last van hebt en hoe we je kunnen helpen aan een voorspoedig herstel.

Dat hangt er helemaal van af wat jouw wensen zijn, wij willen jou het allerbeste bieden. Neem contact met ons op door middel van het contact formulier of stuur een mailtje naar info@doumasport.nl.

Ga naar ‘’Contact’’ vul je gegevens en vragen in bij het contactformulier.